VIDEO | CS Minaur ocupă locul al doilea în Liga Florilor

Noul coronavirus, dar și accidentările din rândul jucătoarelor echipei de handal feminin CS Minaur Baia Mare, au făcut un turneu dificil pentru sportivele băimărene.  Cu toate acestea, CS Minaur ocupă locul al doilea în Liga Florilor și are toate șansele să rămână acolo în 2020.

Un turneu greu de tot, cu puține jucătoare la dispoziție.

”A fost un campionat inedit din cauza noului coronavirus, foarte dificil pentru noi, am  avut și accidentări grave la două jucătoare de bază. Lotul de acuma este format din jucătoare foarte bune, care au jucat la un nivel foarte ridicat în Cupele Europene, în echipele naționale, lucru pe care l-au arătat în jocurile disputate până acum”, susține Costică Buceschi, antrenor principal la echipa de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare.

Locul II în Liga Florilor, este un loc bun, spune Costică Buceschi.

”Ne-am dorit acest loc, dar nu am sperat, pentru că după tragerea la sorți, am avut un program destul de dificil, în care întâlneam după etapa a treia, toate echipele care au terminat sezonul trecut în primele șase, și era foarte greu să te bați ca de la egal la egal cu astfel de echipe”, spune Costică Buceschi.

Urmează o pauză pentrue echipa băimăreană, fetele care vor pleca la lotul național vor intra în programul de pregătire al naționalelor, celelelate se vor întâlni pe  data de 30 noiembrie pentru a  stabili programul de pregătitri pentru sezonul 2021. Din 9 ianuarie încep jocurile pentu Cupele Europene.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.