VIDEO | CORONAVIRUS: 45 de cazuri noi în Maramureș în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost 8.262 de cazuri noi de COVID-19, din 31.082 de teste efectuate. Alți 186 români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la terapie intensivă sunt internați 1.174 de pacienți COVID. În județul Maramureș în ultimele 24 de ore au fost raportate 45 de cazuri noi.

Până astăzi, 17 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 253.244 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.262 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 497 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.  Până astăzi, 9.261 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

Vă reamintim că sesizarea unor situații care încalcă prevederile legale cu privire la limitarea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus se realizează la numărul TELVERDE 0800 800 165.

Este o linie telefonică dedicată special sesizării neregulilor privind respectarea măsurilor stabilite în starea de alertă, în contextul pandemiei COVID – 19 (măsuri de protecție individuală, măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc, păstrarea distanței fizice sanitare, măsuri pentru reziliența comunităților și normele de protecție sanitară) și nu este destinată pentru apelarea în cazul producerii unor situații de urgență.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.