Brazii și teii din centrul comunei Mireșu Mare s-au îmbrăcat în straie de lumină

Coniferele și teii din centrul comunei Mireșu Mare s-au îmbrăcat în straie de lumină. Pentru a vesti apropierea sărbătorilor de iarnă, administrația publică locală a pornit instalația de lumină și a împodobit comuna cu ornamente de Crăciun.

Comuna Mireșu Mare nu a comandat un brad special pentru sărbătorile de iarnă, ci a împodobit brazii din Centrul Civic și teii falnici din curtea instituțiilor.

”Noi ne-am folosit mai mult de arhitectura naturală a localității. Având în vedere că noi am reușit să gândim o peisagistică frumoasă, față de cum a arătat înainte Centrul Civic.Coniferele pe care le avem în centrul comunei le-am îmbrăcat și arată foarte bine. La fel am procedat și cu teii din curtea școlii și din curtea bisericii. Legat tot de iluminat. Noi nu am exagerat, pentru că nu merită să investim extraordinar de mult în așa ceva.  Însă totul este făcut cu bun gust, spun eu, spre bucuria copiilor, spre satisfacția noastră că suntem români adevărați și ne bucurăm de sărbătoarea Crăciunului”, spune Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Localnicii sunt gata de colindă, primele spectacole cu urări și colinde au avut loc deja în comuna Mirelu Mare.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.