Conducerea Clubului Sportiv ”Dragonul” din Baia Mare se îngrijește ca tinerii sportivi să învețe de la ce mai buni maeștri

Conducerea Clubului Sportiv ”Dragonul” din Baia Mare se îngrijește ca tinerii sportivi să învețe de la ce mai buni maeștri. Pe lângă antrenamentele din sală, sportivii vor lua parte și la stagii de pregătire sub îndrumarea unor nume importante din această ramură sportivă, taekwondo și kickboxing.

Stagiiile de pergătire au început deja încă de weekendul trecut.

Weekendul trecut am avut ca invitat pentru un seminar un maestru în taekwondo, pe Alexandru Mureșan, maestru în Taekwondo, este antrenorul coordonator al lotului național de taekwondo și totodată directorul tehnic al Federației Naționale de Taekwondo. În ultimii ani am tot organizat diverse stagii de pregătire, cantonamente, competiții, de 28 de ani de când avem clubul.  Încercăm să ne ridicăm nivelul tehnic, să fim la înălțime cu toate modificările, să fim cât mai bine pregătiți”, precizează Dan Goron, managerul Clubului Sportiv ”Dragonul”, Baia Mare.

În luna noiembrie, sportivii de la Clubul ”Dragonul” vor participa la Timișoara Campionatul Național de Taekwondo. Până atunci, urmează mai multe seminarii și stagii de pregătire.

”În 19 octombrie vom avea un alt seminar de pregătire cu Alin Lazurc, alt antrenor din cadrul Federației Române de Taekwondo. La sfârșitul lunii noiembrie, un alt seminar, cu un fost campion mondial de tull, antrenorul lotului național de tull, Marius Ioncescu. Tot în luna noiembrie va avea loc și un stagiu de pregătire pe kickboxing, cu Adrian Dejeanu, președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing. În luna noiembrie vom participa și fizic la competiții de kickboxing, dacă va fi posibil, pentru că în ultmul timp am participat doar online la astfel de competiții”, spune Dan Goron.

Clubul Sportiv ”Dragonul”a început și antrenamentele gratuite pentru părinții copiilor care vin la sală.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.