CONDIȚII MULT ÎMBUNĂTĂȚITE: S-au făcut investiții în Compartimentul de Primire Urgențe

CONDIȚII MULT ÎMBUNĂTĂȚITE: S-au făcut investiții în Compartimentul de Primire Urgențe

 Compartimentul de Primire Urgențe din Sighet beneficiază de îmbunătățiri. Ieri s-au inaugurat investițiile făcute aici cu sprijinul unor sponsori din oraș. Acum spațiile sunt mai curate, dotate cu aparatură și mobilier nou, iar medicii lucrează în condiții mult mai bune.

Zilnic, sute de maramureșeni trec pragul CPU Sighet. De ieri, mediul în care sunt tratați în Compartimentul de Primire Urgențe este unul mult mai plăcut. Câteva societăți comerciale din municipiu au pus mână de la mână și au făcut o donație către spital, pentru a pune la dispoziția pacienților care se prezintă în Unitatea de Primire Urgențe condiții de siguranță și confort. 
 „S-a făcut un vestiar pentru colectivul CPU, s-a igienizat oficiul, cabinetul șefului de secție, s-a zugrăvit întreaga Urgență, care acum este la un nivel occidental am putea spune, ni s-a adus aparatură astfel încât acuma putem spune că ne putem bate ca de la egal la egal cu spitalele mai mare, spitalele județene. Le mulțumim pe această cale și sponsorilor și tuturor celor care ne-au ajutat ca să putem să-i ajutăm și noi la rândul nostru pe bolnavi”, a explicat medicul specialist din cadrul CPU Sighet Gelu Moyș. 
Medicii au mai arătat că an de an numărul pacienților crește, astfel că se impuneau și investiții în această secție. 
 „Pentru noi contează mai puțin condițiile, contează bolnavii să fie mai bine îngrijiți, să avem cu ce să-i îngrijim în primul rând, fiindcă de la an la an numărul lor crește undeva la aproape 6000 de pacienți pe an. Dacă anul trecut am avut 36.000 de consultații, anul acesta cu siguranță vom depăși 40.000 dacă vom continuă în ritmul acesta”, a arătat Gelu Moyș.
În momentul de față, în Compartimentul de Primire Urgență Sighet își desfășoară activitatea trei medici specialiști, ajutați de încă trei medici de familie și de pe alte secții ale spitalului, care efectuează și ei gărzi în Urgență.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.