VIDEO | Clubul ACS Kickbox din Baia Mare a reușit prin sportivii săi să obțină rezultate notabile la competițiile la care au luat parte

Deși a fost un an complicat pentru toți sportivii, clubul ACS Kickbox din Baia Mare a reușit prin sportivii săi să obțină rezultate notabile la competițiile la care au luat parte.  Fost greu cu pregătirile, meciurile au fost dificile, dar surpriza rezultatelor bune, a fost una binevenită.

Oliver Polgar, antrenor și președinte la clubul ACS Kickbox, Baia Mare, e mândru de tinerii sportivi, membri ai clubului.

”Am avut două competiții într-o singură săptămână. Am participat la Gala Colosseum cu luptătorul Alexandru Petruț. Acesta a făcut un meci frumos, deși a pierdut la puncte, a făcut trei reprize și un extra round, fiind felicitat de organizatori și i s-a propus chiar un contract. Florina Cosmo, fetița de 13 ani, care este legitimată la clubul nostru am participat în Austria la o gală internațională, unde a debutat în semi pro, adică fără cască. A întâlnit o austriacă, mult mai în vârstă decât ea, de 18 ani, pe care a reușit să o bată, în cinci secunde, cred. A fost o surpriză totală, în 27martie, suntem invitați din nou să participăm la o altă gală, în Austria”, spune Oliver Polgar,antrenor și președinte al Clubului ACS Kickbox, Baia Mare .

Deși a fost greu cu pregătirea sportivilor, în pandemie, antrenorul e mulțumit de parcursul lor.

”Sunt mulțumit că am reușit să participăm la aceste competiții, au făcut sportivii meciuri faine, chiar dacă ne-am pregătiti mai mult acasă, am tras mult în ultimul timp. Plus că sunt meciuri de contact unde îți trebuie psihic de fier”, spune Oliver Polgar.

Sportivii de la ACS Kickbox, Baia Mare, vor participa la o competiție în 21 noiembrie, la Timișoara, unde participă cei mai talentați copii din țară. Au fost selectați Darius Iluț și Florina Cosma, fiecare va face câte un meci superfight.

”Concursul a fost foarte greu, foarte buni concurenți, dar am avut mari așteptări. Am rezistat patru reprize, dar din păcate am pierdut. Am fost, totuși selecționat pentru următoarele competițiiși am făcut un meci spectaculos. A fost greu cu acest Covid-19, am stat în caratină trei luni de zile și am tras cât mai mult de mine să obțin cele mai bune rezultate”, spune Alexandru Petruț.

”M-am bucurat că am putut lupta  după o lungă perioadă de pauză competițională. A fost un meci foarte bun, m-am bucurat că am putut să-i dau K.O. în primele cinci secunde. Chiar dacă a fost mare diferență de vârstă între noi, am reușit s-o bat”, spune Florina Cosma.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.