CL: Câțiva consilieri locali ai PSD s-au abținut de la vot la un proiect și, ca și în alte dăți, nu și-au motivat decizia

CL: Câțiva consilieri locali ai PSD s-au abținut de la vot la un proiect și, ca și în alte dăți, nu și-au motivat decizia

Consilierii locali ai municipiului Sighetu Marmaţiei s-au întrunit ieri într-o şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au figurat 8 proiecte de hotărâre printre care aprobarea planului de acțiuni și interes general pentru persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de venit minim garantat pentru anul 2016, dar și aprobarea transformării unui post vacant din cadrul Direcției Poliția locală Sighet dintr-o funcție publică de execuție de polițist local cu grad profesional într-o funcție publică specifică de execuție de consilier juridic cu grad profesional asistent.

Din cele 8 proiecte de hotărâre, 7 au fost aprobate de consilieri, iar unul dintre ele a fost respins. Câțiva consilieri PSD și 2 ai UDMR s-au abținut de la vot, proiectul privind efectuarea unor operațiuni de cadastru și publicitate imobiliară pentru imobilul situat în Sighetu Marmației strada Piața Libertății nr. 6 nefiind adoptat. Este vorba despre consilierii Ioan Sas, Vasile Moldovan, Petru Rednic și Diana Pozman. Contactat telefonic liderul de grup al consilierilor PSD Ioan Sas nu a putut să să își justifice decizia de a se abține de la vot.
“Motive nu vă pot spune eu așa, nu am, nu vă pot spune”, a declarat Ioan Sas, consilier local PSD.
Nu este prima dată când consilierii PSD se opun adoptării unor proiecte de hotărâre refuzând să justifice acest lucru.
La finalul sedinței ordinare de ieri, șeful Poliției Municipiului Sighetu Marmației a prezentat un material privind evoluția fenomenelor antisociale și măsurile întreprinse pentru promovarea siguranței în anul 2015.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.