Cazul familiei Moldovan e şi mai critic, daca nu îşi achită chiria până săptămâna viitoare, cei doi fii şi mama lor paralizată, vor fi scoşi în stradă

Cazul familiei Moldovan e şi mai critic, daca nu îşi achită chiria până săptămâna viitoare, cei doi fii şi mama lor paralizată, vor fi scoşi în stradă

In luna martie va prezentam cazul disperat al unei femei in varsta de 49 de ani din municipiu, care in urma mai multor atacuri vasculare cerebrale a ramas paralizata  si este hrănita printr-un tub cu ajutorul unei seringi. Femeia trăieşte dintr-o pensie mizeră de 350 de lei în chirie cu cei doi copii care o îngrijesc. Acum, mai mult ca oricand, se afla intr-o sitiatie critica. Au ramas luni bune in urma cu plata chiriei , iar proprietarul apartamentului le-a pus in vedere faptul ca daca nu isi achita datoriile, vor fi scosi in strada.
In urma materialelor difuzate de TV Sighet, familia Moldovan a fost ajutata de oameni cu suflet mare atat cu bani cat si cu alimente. Datoriile au fost insa mari, iar din donatiile facute Gheorghe Catalin nu a reusit sa plateasca tot. Spune ca prioritare au fost oricum achizitionarea medicamentelor, atat de  necesare mamei sale.
    Situaţia familiei Moldovan este una disperată. Cei trei supravieţuiesc de pe o zi pe alta, fără curent şi fără siguranţa că mâine vor avea ce să pună pe masă. Gheorghe Moldovan spune ca incepand de luna viitoare i s-a promis un loc de munca cu jumatate de norma, care ar  reusi sa stabilizeze putin situatia financiara a familiei. Grija cea mai mare pe care o au in acest moment este plata chiriei si asta pana saptamana viitoare, altfel cei doi baieti impreuna cu mama lor paralizata vor ajunge in strada.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.