VIDEO | Caravana ”CSM revine în școala ta” s-a reluat din această săptămână

 ”CSM revine în școala ta” este un proiect pe care Clubul Sportiv Municipal Sighet l-a început anul trecut și l-a reluat și în acest an începând de astăzi, 23 septembrie. Caravana de prezentare a echipei de baschet din cadrul CSM a început azi la  C.N.P Regele Ferdinand și la școala ”Dr. Ioan Mihalyi de Apșa”. Caravana se va încheia marți la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”, din Sighet.

Președintele CSM Sighet, George Opriș a prezentat componența noii echipe de baschet, cea care va reprezenta Sighetul în cadrul Cupei României.  În cadrul acestui proiect, elevii au putut interacționa cu sportivii, și-au făcut poze și au primit autografe.

”Am început o campanie de promovare a echipei de baschet din cadrul CSM Sighet, o echipă nouă, schimbată față de anul precedent., în care avem doi jucători din Republica Moldova, un jucător din Serbia și un jucător american. În cealaltă jumătate a echipei au rămas aceiași jucători, sigheteni și copii care au crescut la CSS Sighet. Noi încercăm să mergem prin școli, să prezentăm echipa, încercăm să aducem către secția de bascheți cât mai mulți sigheteni”, spune Emil Kosztelnik, antrenor.

Echipa CSM se va deplasa la Mediaș, unde va disputa două meciuri de antrenament cu CSM Mediaș și CSM Târgu Jiu, iar pe 5 octombrie va avea loc la Sighet pirmul meci În Cupa României, împotriva celor de la CSM Galați.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.