BRONZ DE PRIMĂVARĂ: Tot mai multe sighetence au început să treacă pe la solar

BRONZ DE PRIMĂVARĂ: Tot mai multe sighetence au început să treacă pe la solar

 În saloanele de înfrumusețare au început pregătirile pentru Paști. Înainte să ajungă la coafat și machiat, doamenele trec pe la solar. Administratorii saloanelor de înfrumusețare spun că valul de cliente a venit încă de la începutul lunii.

După ce tenul s-a deschis la culoare pe perioada iernii, doamnele și domnișoarele optează în această perioadă pentru un prim bronz artificial. 
 „Au început, bineînțeles, să se pregătească, își doresc un bronz uniform, o piele mai radiantă. De aproximativ o lună au început să vină tot mai multe. Ca să aibă un bronz uniform în primul rând trebuie să înceapă cu pregătirea pileii, a tenului, să facem exfoliere, hidratarea, iar după aceea să ne expunem la raze, crescând aportul de minute”, a explicat Ramona Creț.
Pentru persoanele cu pielea mai sensibilă ședințele încep de la 4 minute, iar media este de 6 pentru a nu pune pielea în pericol, iar între 2 ședințe este recomandată și o pauză de minimum  24 de ore.
 „La noi în solar, dacă are un ten deschis începem cu 4 minute, dacă are un ten care se bronzează mai ușor, atunci începem cu 6-8 minute. Este recomandată o pauză de 24 de ore, iar după aceea ne prezentăm la următoarea ședință, pentru a putea produce acea melanină dorită”, a adăugat administratorul salonului de înfrumusețare.
Costurile pentru bronzul artificial pornesc de la 3 lei pentru 2 minute.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.