VIDEO | Bradul de Crăciun a fost adus  în Baia Mare

sursa foto: Primăria Baia Mare

Cu toate că municipiul Baia Mare este în carantină zonală din cauza pandemiei de coronavirus, administrația locală se pregătește pentru sărbătorile de iarnă, oferindu-le astfel o bucurie cetățenilor. Simbolul Crăciunului a ajuns sâmbătă în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Pomul a fost adus din Ferneziu și are o înăl­ţime de aproximativ 20 de metri şi urmează să fie împodobit cu mii de beculeţe și ornamente. Potrivit reprezentanților Primăriei Baia Mare bradul de Crăciun va avea în acest an peste 10.000 de m de instalații luminoase.

”În Piața Libertății amplasăm, și în acest an, bradul tradițional de Crăciun, bradul băimărenilor. Pregătiri mai modeste ca în alți ani, menite însă să ne bucure pe toți în apropierea sărbătorilor. Operațiunea Bradul Băimărenilor a demarat sâmbătă. Acesta are aproximativ 15-20 de metri și va fi amplasat în inima cetății, în Centrul Vechi, iar după ce va fi împodobit, va lumina în semn de iubire și pace. Tot aici vom avea un carusel, iar asociațiile umanitare vor putea să beneficieze gratuit de spații, căsuțe pentru desfășurarea activităților. Copiii se vor putea bucura de Căsuța lui Moș Crăciun, amplasată lângă brad”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.