Bătaie între bărbați beți în fața unui local din Sighet

În urma unei sesizări prin 112, azi-noapte polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit de urgență pe strada Dragoș Vodă din municipiu pentru aplanarea unei stări conflictuale între mai multe persoane. În momentul în care au ajuns la fața locului, un tânăr de 31 de ani prezenta leziuni în urma altercației, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Activitățile specifice desfășurate de polițiști au dus la identificarea și mai apoi la audierea persoanelor implicate în încăierare și a martorilor. Este vorba despre cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 52 de ani, care se aflau în stare de ebrietate.

Cercetările efectuate până în acest moment au relevat că aceștia s-au agresat reciproc în fața unui local public, pe fondul unor discuții în contradictoriu, iar în timpul agresiunii participanții au folosit spray lacrimogen și obiecte contondente.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.