VIDEO | BAIA SPRIE:  O femeie ar fi fost înjunghiată și apoi incendiată

Caz șocant în Baia Sprie. O femeie ar fi fost înjunghiată și mai apoi incendiată. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a-l identifica pe cel care se face vinovat de odioasa crimă.

Ieri polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați că în curtea unui imobil a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei. Oamenii legii  îi audiează pe vecini pentru a se stabili modul în care femeia și-a găsit sfârșitul.

”Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată ieri despre faptul că în curtea unui imobil din oraș a fost descoperit cadavrul unei femei. S-a constat că este vorba despre o femeie de 61 de ani din localitate și în momentul de față o echipă complexă de cercetare formată din polițiști, procurori și un medic legist desfășoară activități investigative  minuțioase pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul. Cadavrul a  fost transportat la morga Spitalului Județean din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei”,a  declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș umrând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.