Baia Mare: Florin Tataru, sustinut de TNL si TSD Baia Mare

Baia Mare: Florin Tataru, sustinut de TNL si TSD Baia Mare

Liderii Filialelor Baia Mare ale Tineretului National Liberal si Tineretului Social Democrat au anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Florin Tataru, candidatul Uniunii Sociale Liberale Maramures pentru functia de deputat in Colegiul 2 Baia Mare Est va primi sprijin total din partea celor doua organizatii de tineret.

Organizatiile TNL si TSD Baia Mare il vor sprijini neconditionat pe Florin Tataru astfel incat USL-ul sa obtina inca o victorie la nivel local si totodata, mai multe sanse in 2012 pentru a inlatura de la putere aripa democrat liberala. "Cu siguranta cred ca putem sa castigam acest colegiu fara nicio problema. Avem si sprijinul primarilor liberali din zona si sper ca in 21 august, USL-ul sa aiba inca o victorie in fata PDL-ului. Noi consideram ca muncim pentru o constructie politica si in speta pentru 2012. Este important pentru noi, e probabil cea mai importanta campanie electorala cel putin pentru mine care sunt presedinte de noua luni de zile la organizatia de tineret si pentru colegii mei care se asemenea sunt noi in politica. Este importanta aceasta campanie electorala, chiar daca nu este candidatul PNL-ului este candidatul USL. Si atunci muncim pentru o constructie, pentru anul viitor", a declarat in cadrul conferintei de presa presedintele Tineretului National Liberal Baia Mare, Ionel Bogdan.

Incurajat de elanul tinerilor liberali si social democrati, Florin Tataru a declarat ca in prezent este mult mai motivat sa candideze pentru functia de deputat in Colegiul 2 Baia Mare Est. Asta dupa ce, saptamana trecuta, se zvonea ca Tataru este pe punctul de a renunta la candidatura. "Salut initiativa celor doua organizatii de tineret PSD si PNL, le multumesc pentru acest lucru, le multumesc pentru sprijinul pe care l-au afirmat si le spun cu toata sinceritatea ca ma simt onorat de acest lucru. Pentru mine, si Cosmin Drulea, si Ionel Bogdan sunt doi activisti politici care sunt convins ca vor avea un cuvant de spus in viitor. Responsabilitatea pe care ei o arata fata de aceasta candidatura, reunindu-si fortele intr-un efort comun, ceea ce eu am numit botezul acestei constructii politice in Maramures, prin castigarea mandatului din 21 august, arata maturitatea surprinzatoare pentru tinerii politici, arata intelegerea ca dincolo de apartenenta la o doctrina si un partid suntem in cadrul unei constructii viabile care se cheama Uniunea Social Liberala, ne aflam in cadrul unei constructii sanatoase, capabile sa castige alegerile in 2012, sa preia guvernarea in 2012 nu pentru a castiga efectiv ci pentru a face ce trebuie facut in mandatul 2012-2016 pentru Romania", a sustinut candidatul USL pentru functia de deputat pe Colegiul 2 Baia Mare Est, Florin Tataru.  

Florin Tataru mai este sprijinit in campania sa de fostul edil la municipiului Baia Mare, Cristian Anghel. Avand in vedere experienta bogata atat in domeniul administratiei publice locale cat si in politica, Florin Tataru i-a propus in urma cu cateva saptamani sa fie directorul de campanie si purtatorul de cuvant al acestuia. Cristian Anghel este de parere ca "nu poate exista un partid national liberal fara o componenta sociala bine dezvoltata, tinand cont de situatia cetatenilor din Romania, mai ales in asemenea momente. Nu poate exista un partid social democrat care sa nu prevada intr-un program de guvernare masuri de relansare economica in asa fel incat sa creasca nivelul veniturilor la bugetul de stat pentru a-l redirija catre acea asistenta si protectie sociala sau sustinere sociala aferenta".

Mai mult decat atat, Cristian Anghel a mentionat ca va continua colaborarea cu Florin Tataru si dupa data de 21 august, cand in Colegiul 2 Baia Mare Est se vor desfasura alegeri pentru functia de deputat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.