Baia Mare: Crin Antonescu şi Victor Ponta vin la lansarea candidaţilor U.S.L.

Baia Mare: Crin Antonescu şi Victor Ponta vin la lansarea candidaţilor U.S.L.

Astăzi, la ora 14:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc lansarea candidaţilor U.S.L. Maramureş pentru alegerile parlamentare. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 1.000 de invitaţi, lideri şi membri U.S.L., atât de la nivel naţional cât şi judeţean, în frunte cu co-preşedinţii U.S.L., Crin Antonescu (preşedintele Partidului Naţional Liberal) şi premierul Victor Ponta (preşedintele Partidului Social Democrat).

Tot astăzi, la ora 15:35, la Casa de Cultură a oraşului Seini va avea loc întâlnirea cu susţinătorii Uniunii Social Liberale. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi, lideri şi membri U.S.L, atât de la nivel naţional cât şi judeţean, în frunte cu copreşedinţii U.S.L., Crin Antonescu şi Victor Ponta.

"Este o onoare pentru candidaţii Uniunii Social Liberale Maramureş că premierul României, Victor Ponta, şi preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, vor fi prezenţi astăzi, în Baia Mare, la lansarea oficială a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. U.S.L. a demonstrat că este o forţă politică, un proiect politic de succes. Îi invităm la lansarea oficială a candidaţilor U.S.L. pe toţi maramureşenii care doresc pentru următorii patru ani o guvernare responsabilă şi corectă", apreciază ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, candidatul U.S.L pentru funcţia de senator, în Colegiul nr. 3 (Borşa-Vişeu, Mara-Cosău, Sighet).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.