Atenţie cad ţiglele

Atenţie cad ţiglele

 

O plimbare prin oraş se poate termina la spital! Acest lucru se poate întâmpla, dacă nu ocoliţi blocurile a căror tencuială cade zilnic. De asemenea, un pericol iminent îl reprezintă şi ţiglele de pe acoperişurile unor blocuri care se desprind în fiecare zi.

Mai multe blocuri din municipiul Sighetu Marmaţiei au devenit adevărate pericole, atât pentru cei care locuiesc în ele, cât şi pentru cetăţenii care trec prin zonă. Tencuiala, cărămizile şi ţiglele se desprind în fiecare zi, fără ca cineva să ia măsuri în această privinţă. Locatarii blocurilor respective spun că au ajuns să fie îngroziţi de faptul că o o bucată din tencuiala clădirii sau o ţiglă ar putea să îi lovească, în momentul în care ies din scară.

Cum era de aşteptat, copiii sunt cei mai expuşi pericolului, din cauză că îşi petrec mult timp în faţa blocului, unde, în orice moment, poate cădea tencuiala sau ţiglele de la acoperiş.

Unii trecători ne declară că au văzut cum o ţiglă s-a desprins de pe acoperişul blocului şi a a căzut la nici un metru de câţiva trecători. Localnicii au afirmat că le este foarte frică să mai treacă prin zonă, unde pericolul este iminent, însă, spun ei, nu de fiecare dată observă la timp, cât să ocolească locurile respective.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.