Ambulatoriul Spitalului Municipal Sighet și-a reluat activitatea

Ambulatoriul Spitalului Municipal Sighet și-a reluat activitatea. Consultațiile însă, se fac numai cu programare, iar pacienții trebuie să respecte măsuri speciale o dată ce au trecut pragul unității medicale.

Având în vedere reluarea activității de asistență medicală în Ambulatoriul Spitalului Municipal Sighet, în vederea respectării normelor de prevenire a infecției cu noul coronavirus, dar și a normelor de igienă personală și distanțare socială se instituie măsuri speciale de intrare în spital.

Toate consutațiile, exceptând urgențele, se vor face doar cu programare prealabilă la unul dintre numerele de telefon, 0262 311 541, 0262 311 543, 0262 312 414, 0262 312 415 sau la numerele de telefon ale medicilor curanți, afișate la intrarea în spital.

Pacienții sunt rugați să se prezinte la spital cu circa 20 de minute înainte de programare pentru a se efectua în prealabil triajul epidemiologic, instalat la intrarea în curtea spitalului.

Ora programării va trebui respectată, accesul pacienților în incinta ambulatoriului se va realiza doar la ora programată, fiind interzisă staționarea pacienților în zonele de așteptare. Fiecare persoană care va intra în spital va purta mască de protecție și va respecta măsurile de igienă a mâinilor.Se admite un singur însoțitor pentru fiecare pacient care are nevoie de acest lucru.Programările se fac în ordinea solicitărilor indiferent dacă consultațiile îndeplinesc condițiile contractuale sau sunt consultații contra cost.Programarea este posibilă pentru o perioadă de maximum 14 zile calendaristice.

Se menține în contiuare, acolo unde este posibil, consultul prin telemedicină, contractându-se cabinetul medical sau medicul specialist.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.