VIDEO | Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș își redeschide porţile

Luni, 18 mai, de Ziua Internaţională a Muzeelor, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș își redeschide porţile pentru publicul vizitator, în condiţiile specifice de respectare a normelor dispuse de autorităţi, în contextul pandemiei Covid-19”, anunță oficialii Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș.

Urmând recomandările de redeschidere graduală, deocamdată invitația este valabilă pentru Muzeul Satului, care poate fi vizitat între orele 10.00 și 18.00.Expoziția de bază din Clădirea Pavilionară va fi deschisă la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Accesul în Muzeul Satlui se face cu respectarea distanțării sciale, de minim doi metri între vizitatori. Accesul vizitatorilor va fi permis numai în condițiile purtării de mască și numia după verificarea temperaturii cu un termometru infraroșu, fără atingere. Nu vor avea acces în muzeu persoane care prezintă semne de îmbolnăvire, tuse, strănut, rinoree. La intrare, fiecare vizitator va folosi gelul dezinfectant, pus la dispoziție în zona Casei de Bilete. Circuitul de vizitare nu poate depăși 120 de minute pentru fiecare vizitator. Accesul în interiorul obiectivelor de artă populară este restricționat la maximum două persoane, cu respectarea distanței de 2 metri. Este strict interzisă atingerea suprafețelor sau a obiectelor. Pentru sesiuni video sau foto este necesară programarea telefonică prealabilă la numerele de telefon 0262 276 895.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.