Accident rutier în localitatea Crăciuneşti

Accident rutier în localitatea Crăciuneşti

Un eveniment rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18:00, la intrarea în localitatea Crăciuneşti. Accidentul s-a produs în timp ce două autoturisme care mergem în aceeaşi direcţie, nu s-au sincronizat, iar unul dintre ele i-a tăiat calea celuilalt. Rezultatul a fost o maşină proiectată într-un şanţ la care se efectuează lucrări, precum şi avarierea celeilalte. Însă partea bună este că nu au existat victime.
Două autoturisme se deplasau pe direcţia de mers Tisa-Crăciuneşti, iar în timp ce unul dintre acestea s-a angajat în depăşire, celălalt i-a tăiat calea. A existat o coliziune între cele două, iar unul dintre ele a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ. De precizat este faptul că pe întreg carosabilul din localitate se efectueză lucrări, iar şanţurile sunt de o mare adâncime, semnalate corespuzător.
În maşina care s-a răsturnat(cu nemere de Italia) se aflau trei pasageri, şoferul şi încă două persoane. Potrivit unor surse neoficiale, cea de-a treia persoană ar fi fost luată la ocazie şi în urma accidentului ar fi fugit de la faţa locului. În cealaltă maşină, marca BMW, se afla şoferul şi încă un pasager. Nu au existat victime, doar şoferul autoturismului răsturnat a suferit leziuni uşoare la cap. La faţa locului a sosit o Ambuanţă şi două echipaje de poliţie, care au constatat evenimentul şi au făcut cercetări la faţa locului. Ambii şoferi ai autoturismelor au fost testaţi cu aparatul etilo-test, însă rezultatul a fost zero. Potrivit martorilor, unul dintre şoferi este cetăţean italian, iar celălat este domiciliat în localitatea Rona de Sus.Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili vinovatul.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.