VIDEO | Accident rutier cu 2 victime pe bulevardul Independenței din Baia Mare

Trei mașini au fost avariate și două persoane rănite în urma unui accident rutier produs ieri pe bulevardul Independenței din municipiul Baia Mare. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și de prim ajutor.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune frontală, iar în urma impactului unul dintre acestea a fost proiectat în cel de-al treilea autoturism implicat în accidentul rutier.

”La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați, unul de 26 de ani din Italia, iar celălalt de 58 de ani din Baia Mare și o femeie de 41 de ani din Cicârlău.  În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor 3 autoturisme și vătămarea corporală a două persoane, pasagere în autoturismul condus de cetățeanul italian. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.