VIDEO | BAIA MARE: Mașină SMURD implicata într-un accident rutier

O mașină SMURD a fost implică astăzi într-un accident rutier produs pe strada Industriei din municipiul Baia Mare. Mașina Medicului de Urgență era în misiune în momentul producerii evenimentului rutier.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș Mașina Medicului de Urgență, ce participă la intervențiile S.M.U.R.D., a fost implicată într-un accident de circulație cu un alt autoturism, în Baia Mare. Conducătoarea celuilalt autoturism implicat în evenimentul rutier a fost examinată medical și a refuzat transportul la spital. Personalul S.M.U.R.D. nu a necesitat îngrijiri medicale. Poliția a început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că, un autoturism condus de o femeie de 66 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD, care se afla în misiune, având puse în funcțiune semnalele acustice și luminoase. În momentul impactului în autospeciala au fost trei persoane, un bărbat de 38 de ani din Baia Mare, care se afla la volan și două cadre medicale, ambele de 33 de ani. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

foto arhiva: tvpartener.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.