VIDEO | Academia Minaur primele doua victorii din returul campionatului

Jucatorii antrenati de Florin Mironescu si Claudiu Clonovszki au castigat primele doua meciuri din returul campionatului împotriva echipei LPS Bihor Oradea. Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 28 la 20, însă a obținut doar 4,5 puncte în urma acestui meci.

Prima repriză a fost echilibrată, Academia de Handbal Minaur fiind în permanență în avantaj minim, LPS Bihor Oradea conducând doar de două ori (5-4 min. 13 și 6-5 min. 15). Prima repriză s-a terminat la egalitate, 8 la 8.

Primele minute ale reprizei secunde au fost echilibrate, după care Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri și a dus scorul de la 3-4 la 7-4. Trei goluri diferență au fost și la finalul reprizei, care s-a încheiat 8 la 5. În ultima repriză, Academia de Handbal Minaur a avut o misiune mai facilă și s-a impus cu 12 la 7.

Al doilea meci din grupa Juniorii de la Minaur au trecut lejer de LPS Alba Iulia cu 37 la 17, pe reprize ( 15-7 repriza I , 12-6 repriza a II a si 10-4 repriza a III a ).

Astazi si maine Minaur mai are de disputant doua partide grele, în compania echipelor Lic. Liviu Rebreanu Turda și LPS Cluj

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.