Echipa CS Minaur Baia Mare se pregătește să pună în valoare noul lot al echipei

Echipa CS Minaur Baia Mare se pregătește să pună în valoare noul lot al echipei.În urma meiculrilor de opregătire disputate până în prezent, antrenorii rămân optimiști.

Cu un otpimism rezervat totuși, Dorin Toma, antrenor principal,  vorbește despre planurile echipei CS Minaur și stadiul de pregătire în care se află în acest moment.

Am reluat pregătirile în urmă cu două săptămâni, timpul este unul foarte scurt, peste zece zile jucăm deja prima etapă, am încercat să facem un lot cât mai competitiv, dar încă mai avem nevoie de încă trei-patru jucători pentru avea dublură pe posturi, pentru  avea un pic de liniște până la iarnă. Jucătorii s-au mișcat destul de bine, am început cu jocuri mai ușoare, am avut ultimele două teste puțin mai grele, cel cu Zalău și ieri, la Olimpia Satu Mare. În primul joc cu Zalăul am avut o echpă destul de bună și au ieșit multe lucruri pe care le-am pregătit, iar în jocur de la Satu Mare am încercat și posturile secundare. Din păcate am pierdut acel meci, aveam încă doi-trei jucători în probe, iar săptămâna asta am continuat cu așezarea echipei, ca să ne simțim cât ai bine primii 11, primii 20”, menționează Dorin Toma, antrenor principal la CS Minaur Baia Mare.

”În general suntem optimiști, dar e totuși un optimism ușor rezervat, pentru că am schimbat foarte mulți jucători, a fost o parte de muncă grea să reușim să aducem acești jucători. De aici urmează iarăși o aprte grea, să reușim să legăm echipa. Am adus jucători de calitate, dar mai este încă până să putem să demonstrăm un joc bun”, spune Vlad Ungureanu, antrenor secund la CS Minaur. .

”Formatul actual nu e rău pentru noi”, spune Vlad Ungureanu, antrenor secund al echipei CS Minaur.

Per ansamblu vor fi mai puține jocuri, sunt mai multe echipe într-adevăr, vor fi și ceva duble de baraj dacă ajungem acolo. Eu zic că în momentul de față pe noi ne avantajează un pic, noi fiind echipă nouă, dacă am fi început în formatul vechi, în funcție de program, exista riscul să jucăm cu contracandidată la început și părerea mea personală este că vom crește pe parcurs. S-a schimbat mult echipa și e un proces care durează, eu cred că formatul actual nu e rău pentru noi”, spune Vlad Ungureanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.