18 ani cu Asociația Esperando

Asociația Esperando din Baia Mare a sărbătorit 18 ani de la înființare. Momentul a fost marcat ieri prin-un spectacol aniversar caritabil intitulat  “Celebrând viața”. Evenimentul a fost unul emoționat întrucât s-au rememorat câteva din cazurile în care s-a implicat asociația.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal din Baia Mare și a debutat cu o expoziție cu vânzare de produse realizate de Asociația Esperando, dar și de diferiți producători locali.

”Astăzi sărbătorim 18 ani de activitate a Asociației Esperando, prima asociație de părinți creată în 2001, părinți care au copii cu probleme fizice, cu dizabilități. În cei 18 ani ne-a fost și greu și ușor, au fost piedici,  au fost și succese, important este că ne sărbătorim majoratul cu prietenii, cu toți cei care ne-au susținut de-a lungul timpului și cu cei care sperăm să ne susțină în continuare pentru că în viitor Asociația Esperando, chiar dacă a pornit ca și o organizație a părinților care au copii cu dizabilități, astăzi oferă servicii pentru întreaga comunitate băimăreană, pentru toată lumea care are probleme fizice”, a precizat Andrada Crăciun, președinte Asociația Esperando și membru fondator.

De la eveniment nu au lipsit nici momentele artistice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.