Ziua femeii sărbătorită la Școala Gheorghe Chivu

Ziua femeii sărbătorită la Școala Gheorghe Chivu

 

În municipiul Sighetu Marmaţiei a început sărbătorirea zilei dedicate femeii. Astăzi scoala Gheorghe Chivu a dat startul acestor manifestări, printr-un spectacol de excepţie pe care spectatorii l-au apreciat şi aplaudat

Începând cu ora 12 la sala de spectacole a Casei de cultură din Sighetu Marmaţiei a fost omagiata Ziua femeii. Organizatorul acestui eveniment directorul Şcolii Gheorghe Chivu, Ioan Tivadar ne-a declarat că a fost aleasă această zi deoarece începând de luni 7 martie se intra în Postul Mare. Copiii clubului Mini Maxi Dance Club din Sighet au urcat primii pe scenă venind mai apoi rândul profesorului şi interpretului de muzică folk Gheorghe Şteţca, a copiilor ansamblului Titiana Mihali dar şi a unui talentat tânăr pianist. Toţi aceşti tineri sunt pregătiţi cu multă răbdare şi măiestrie de către profesorii şcolii Gheorghe Chivu.

La eveniment a fost prezenta alături de ceilalţi invitaţi primarul municipiului Eugenia Godja. Aceasta a ţinut să mulţumească organizatorilor dar şi copiilor care au adus acest omagiu femeii, fie ea mamă, sora, profesor sau chiar primar. Nu putem să nu remarcăm şi de această dată o uşoară lipsă de interes a sighetenilor care nu s-au înghesuit să ocupe un loc în sala deşi spectacolul a fost gratuit dar mai ales minuţios pregătit de către organizatori.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.