Zece medalii pentru sportivii de la Gold Stars la Campionatele Internaționale Masters

Sportivii de la Gold Stars Baia Mare au reușit să se impună la Campionatele Internaționale Masters, desfășurate în localitatea Hodmezovasarhelyi, din Ungaria. La start s-au aliniat peste 300 de concurenți, unii dintre ei fiind campioni mondiali.

Nivelul competiției a fost ridicat, iar înotatorii clubului baimarean au urcat pe podium și de această dată. Ștafeta masculină compusă din Sorin Octavian Stoica, Liviu Bursuc, Istvan Hitter și Bogdan Nicule, ultimul de la Aqua 07 Cluj, au cucerit medalia de aur în proba de 4×50 m mixt, precum și locul III în proba de 4×50 m liber.

De asemenea, Delia Ana Kovacs, categoria 40 – 44 de ani, a cucerit 5 medalii, una de aur în proba de 400 m liber, 2 medalii de argint în probele de 200 m mixt și 400 m mixt, precum și două medalii de bronz în probele de 100 m spate și 50 m spate.

Sorin Octavian Stoica, categoria 35 – 39 de ani, și-a îmbogățit palmaresul cu alte două medalii, argint la proba de 200 m liber, bronz în proba de 100 m liber. Liviu Bursuc a obținut la categoria 25 – 29 de ani, argint în proba de 100 m fluture.

„A fost o competiție foarte bine organizată. Ungaria este o țară care arată că pune accent deosebit pe sport, în special pe înot. Așa se face că pregătește înotători care ajung campioni mondiali. Ne bucurăm că și de această dată noi am reușit să arborăm steagul României pe cea mai înalta treaptă a podiumului și să demonstrăm că se poate”, a declarat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte al Clubului Gold Stars Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.