VIDEO | Zborurile din și către Spania, suspendate

România suspendă toate zborurile din și către Spania începând de miercuri, 18 martie 2020, ora 18:00, ora României, a anunțat ministrul de interne Marcel Vela. De asemenea, interdicția deja impusă în acest sens pentru Italia se prelungește cu încă 14 zile.

Marcel Vela a precizat că aceste măsuri nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

„Se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura intră în vigoare începând cu data de 18.03.2020, ora 18.00, ora României. Totodată se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 23 martie 2020”, a anunțat Marcel Vela, minsitrul Afacerilor Interne, marți seară.

Ministrul a reiterat un apel către românii din diaspora să nu revină în ţară în această perioadă, subliniind că aceştia vor intra direct în carantină sau în izolare la domiciliu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.