VIDEO | Vlad Duruș, deputat USR, atacă dur administrația publică locală din Ulmeni, din cauza lucrărilor la podul peste Someș

Vlad Duruș, deputat USR atacă dur administrația publică locală din Ulmeni, pe fondul unui proiect care nu- și mai gășeste finalizarea, podul peste Someș. Începută în urmă cu patru ani, în 2015, construcția podului a cunoscut mai multe întârzieri ale termenului de finalizare. 

În urma unei vizite în orașul Ulmeni, Vlad Duruș, deputat USR Maramureș, critică Primăria orașului Ulmeni de incapacitatea de a duce la bun sfârșit construcția unui pod care trebuia finalizată în urmă cu trei ani.  Podul peste Someș de la Ulmeni trebuia finalizat, conform contractului, în martie 2017, însă termenul a fost mereu prelungit, ca și finanțarea,

Podul este plătit aproape integral, în proporție de 82% și trebuia să fie inaugurat în 2017. În loc să fie finalizat, aici se circulă în continuare cu bacul, ca acum 100 de ani. Aceasta este ”ctitoria” domnului Lucian Morar, de la PMP”, arată Vlad Duruș, în timp ce vorbele-i sunt ilustrate de imagini edificatoare în acest sens.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, primarul Lucian Morar anunța că va avea loc o întâlnire cu cei responsabili de finalizarea proiectului de construire a podului. În momentul de față s-a achizițonat o macara nouă pentru a reuși tragerea podului peste râu. În tot acest timp, zeci de mașini traversează zilnic podul, cu ajutoul bacului, podul plutitor. Zilnic se formeză cozi de mașini în așteptare, ceea ce presupune timp îndelungat acordat de călători, pentru a reuși să treacă râul Someș, plus taxa de trecere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.