VIDEO | Rareș Ardelean a semnat contract cu CSM Galați

Președintele CSS Sighetu Marmașuei, Emil Kosztelnik anunță pe pagina sa de Facebook că sportivul Rareș Ardelean a semnat un contract cu CSM GALAȚI, echipa ce va participa în următorul sezon în Liga Națională de baschet. Vestea a fost primită cu mult entuziasm de foștii antrenori, da și de colegii din Sighet.

Rareș Ardelean activ timp de trei sezoane în echipa de baschet sigheteană, vine de la LPS Satu Mare, unde a fost descoperit, pregătit și îndrumat spre baschetul de performanță de către profesorul Radu Armaziu.
În 2017 Rareș se transferă la Sighet, unde evoluează atât la CSS SIGHET în campionatele naționale de juniori, cât și la CSM SIGHET în LNBM și nu în ultimul rând pentru echipa de baschet a Colegiului Național Dragoș Vodă sub îndrumarea profesorului Tony Fangli.
Pe plan școlar, Rareș este proaspăt absolvent al CNDV Sighet. Odată cu transferul la Galați, Rareș va începe și cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Galați.
”Eu, împreună cu antrenorii de la CSS SIGHET, CSM SIGHET, foștii colegi de echipa și George Opriș îți dorim mult succes și multă putere de muncă în următoarea etapă a carierei tale sportive!
Vreau să mulțumesc încă odată tuturor celor care au participat la formarea lui Rareș și mai ales părinților lui, Ramona Ardelean și Ioan Ardelean, pentru bună colaborare din ultimii 3 ani!
SUCCES RAREȘ!!!!!”, scrie Emil Kosztelnik pe pagina sa de facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.