VIDEO | TÂRGUL CARITABIL DE CRĂCIUN  DIN OCNA ȘUGATAG, LA A TREIA EDIȚIE

Primăria și Liceul Tehnologic din Ocna Șugatag în parteneriat cu Asociația GAL Mara-Gutâi au organizat cea de-a treia ediție a Târgului caritabil de Crăciun. Anul acesta o parte din bani vor fi donați în scop caritabil iar o parte vor fi folosiți de elevii implicați în această acțiune.

În piața agroalimentară din localitate a avut loc cea de-a treia ediție a Târgului caritabil de Crăciun. Pe standuri au fost expuse decorațiuni de Crăciun, felicitări și desene realizate de copii, globuri și obiecte făcute de meșteri populari. De pe standuri nu au lipsit nici delicioasele preparate culinare care au putut fi cumpărate de doritori.

”Uite că dascălii din această comună și nu numai se organizează, sunt alături de administrația locală, vă mulțumim, ne uimiți, copiii sunt fantastici, dacă cineva a reușit să umple centrul localității meritul este al dumneavoastră”, a spus Mihai Ivaszuk, primar Ocna Șugatag.

”Îi mulțumesc în mod special domnului primar care are o echipă tânără și fac lucruri minunate pentru comuna Ocna Șugatag. Un primar destoinic care chiar face ceva pentru această comună, vă felicit și urez tuturor participanților sărbători frumoase”, a precizat Gheorghe Rednic, președinte Asociația Gal Mara-Gutâi.

”Mulțumesc în special colegilor de la Liceul Tehnologic Ocna Șugatag și doamnei învățătoare Anca Popșe cu care acum 3 ani am început timid să organizam această acțiune”, a adăugat Gheorghe Andreica, director Liceul Tehnologic Ocna Șugatag.

”Eu vreau să precizez că acest târg nu ar fi existat fără părinții copiilor de la școala noastră  și de la școlile partenere. Voi sunteți sponsorii principali ai acestui târg”, a menționat Anca Popșe, învățătoare.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de concertul de colinde susținut de mai multe grupuri de colindători iar Aociația Gal Mara Gutâi a oferit un spectacol de colinde, muzică și dansuri populare susținut de Ansamblul Folcloric Mara.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.