În jur de 2000 de suflete s-au adunat la Târgul de Crăciun organizat de Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighetu Marmaței. Sala Polivalentă s-a transformat într-un adevărat ”Tărâm al Fanteziei”, standurile de prezentare fiind arhipline cu podoabe și decorațiuni create de copii, împreună cu cadrele didactice. Proiectul ”Sclipiri inocente”derulat în cadrul școlii și-a propus realizarea acestui târg de Crăciun cu scopul de a aduna bani pentru achiziționarea de materiale didactice. Copiii au răspuns pozitiv provocării, iar rezultatele culese au fost peste așteptări.

Fiecare produs a avut un preț simbolic, de cinci lei. Clineții au fost încântați de produsele achiziționate, copiii fericiți că în mai puțin de 45 de minute s-au epuizat toate obiectele destinate vânzării.

Proiectul ”Sclipiri de inocente” va continua cu un târg de cadouri și cu ocazia sărbătoririi zilei de 8 Martie. În cursul acestei săptămâni însă, Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighet continuă seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, cu un alt proiect de voluntariat, cu caracter umanitar.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.