Video | 7000 de capsule antivirale ascunse în plafonul unui micobuz, găsite la vamă

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – ITPF Sighetu Marmației au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetățenie, română și ucraineană, 7.000 de capsule antivirale de proveniență ucraineană.

În data de 22 noiembrie s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de proveniență ucraineanămedicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import.

Medicamentele în valoare totală de 17.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional de către reprezentanții Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.