VIDEO | Victorie în minutele de prelungire și primul loc în clasament

Sâmbătă, 3 aprilie, s-au disputat jocurile etapei a 14-a din Liga 3, seria 10. Derby-ul rundei s-a consumat pe stadionul “Viorel Mateianu”, între ocupantele primelor două locuri în clasament, CS Minaur și SCM Zalău. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei băimărene, cu scorul de 2-1,  voictorie ce o aduce pe CS Minaur pe prima poziție în clasament, cu două puncte în plus față de Zalău și avantajul meciurilor directe, și cu cinci puncte mai mult

”Am început bine partida, am dominat la început. Am luat un gol, din neatenție. Părerea mea e că au intrat bine băieții la pauză. Echipa și-a dorit să întoarcă rezultatul, da nu mai îmi doresc asta, vreu să conducem și noi. Diferența o fac jucătorii, fiecare dintre ei, individual. Eu îmi doresc să câștigăm fiecare meci, să mergem la baraj, vrem să ajungem în Divizia B. Avem trei victorii, dar fiecare meci a fost foarte greu. Ne așteaptă un meci foarte greu la Sânmărtin. Echipa noastră își dorește să joace și să câștige”, spune Vasile Miriuță, antrenor CS Minaur, echipa de fotbal.

Mai sunt patru etape până la finalul returului și ideal ar fi să ne păstrăm poziția. În seria 9, primele două clasate sunt Unirea Dej (34p) și CSO Cugir (32p).

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.