Viceprimarul din Vişeu de Sus, Oliver Tivadar Barany, a fost în stare de incompatibilitate cu funcţia pe care o deţine

Viceprimarul din Vişeu de Sus, Oliver Tivadar Barany, a fost în stare de incompatibilitate cu funcţia pe care o deţine

 

Viceprimarul din Vişeu de Sus, Oliver Tivadar Barany, a fost în stare de incompatibilitate cu funcţia pe care o deţine, timp de aproape doi ani, susţine Agenţia Naţională de Integritate. Dacă se va dovedi, pedeapsa viceprimarului  Barany va constă în interzicerea dreptul de a mai exercită o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de trei ani.  
Agenţia Naţională de Integritate a constatat că viceprimarul din Vişeu de Sus s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 24 iunie 2008 – 24 august 2010, timp în care a fost şi viceprimar şi administratorul a două societăţi comerciale.  
Oliver Barany a fost administrator al unor firme din anul 1994, iar din 2008 a devenit viceprimarul oraşului Vişeu de Sus. Viceprimarul se apăra şi susţine că totul este o eroare a celor de la Agenţia Naţională de Integritate.  
Conform legii viceprimarul Oliver Barany poate contesta raportul de evaluare a incompatibilităţii, în termen de 15 zile de la primirea acestuia, la instanţa de contencios administrativ. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.