Astăzi a avut loc vernisajul expoziţiei ,,Lumină din Lumină“

Astăzi a avut loc vernisajul expoziţiei  ,,Lumină din Lumină“

 

Pentru a întâmpina aşa cum se cuvine sfintele Sărbători Pascale, Şcoala de Artă Gheorghe Chivu, a organizat azi o expoziţie de sculpturi, icoane pictate şi ouă încondeiate. Exopzitia este cu vânzare, iar doritorii pot să achiziţioneze exponatele la preţuri accesibile. 
Şcoala de Artă ,, Gheorghe Chivu  a organizat azi,  începând cu orele 13:00, vernisajul expoziţiei  ,,Lumină din Lumină", dedicat sfintelor sărbători pascale.  Evenimentul a fost deschis de directorul Şcolii de Artă "Gheorghe Chivu”,  Ioan Tivadar. Artiştii care s-au alăturat acestui eveniment sunt  Irina Szemkovics (Chindriş), Ioan Bledea, Bârlea Palaguta, Balazs Ştefan. În cadrul expoziei cu vanazare, sighetenii au putut să admire  lucrări de artă inedite, realizate cu măiestrie de artişti şi meşteri autohtoni: sculpturi, icoane pictate şi tradiţionalele ouă încondeiate, toate având aceeaşi temă, Sfintele Sărbători Pascale. Pentru realizarea operelor de artă expuse astăzi, a fost nevoie de mult talent , multă migală şi nu în ultimul rând, de multă răbdare.La eveniment au participat  atât oameni de cultură din Sighet cât şi oameni politici. 
Invitaţii, prezenţi la  vernisajul expoziţiei ,,Lumină din Lumina",   sunt de parare că asemenea evenimente culturale sunt bine venite în Sighet, deoarece oraşul nostru are mulţi artişti care trebuie promovaţi. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.