VIDEO | Vasile Miriuță, antrenor la Minaur Baia Mare

Vasile Miriuță revine în fotbalul românesc. Acesta a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Minaur Baia Mare, a anunţat clubul de liga a treia pe site-ul său oficial.

Potrivit Digisport.ro Miriuţă va conduce din această iarnă destinele grupării băimărene, cu care are ca obiectiv imediat promovarea în Liga a doua. Obiectivul pe termen lung al lui Miriuţă va fi să ducă echipa municipiului Baia Mare, azi Minaur, în viitor Minerul Baia Mare, în Liga I.

Miriuţă s-a născut în data de 19 septembrie 1968, la Baia Mare, şi a început fotbalul la FC Baia Mare (1988-1990), după care s-a transferat la Dinamo (1990-1991), la Gloria Bistriţa (1991-1992). A plecat în străinătate, unde a jucat pentru Gyor, Bourges, Videoton, Ferencvaros, Energie Cottbus, MSV Duisburg, din nou Gyor şi Honved Budapesta. În total, la echipele enumerate a disputat 354 de meciuri, înscriind nu mai puţin de 70 de goluri.

La CS Minaur, echipă aflată pe locul secund în Seria a 10-a, cu 20 de puncte, după SCM Zalău (24 puncte), Miriuţă îl înlocuieşte pe Dorin Toma.

Sursa foto: facebook VASILE MIRIUȚĂ

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.