Vasile Hodor nu mai are sprijinul Alianței USR PLUS și își pierde locul în Consiliul Local Sighet

Schimbări în Alianța USR-PLUS Sighetu Marmației. La alegerile locale din 27 septembrie Alianța USR -PLUS l-a avut candidat pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației pe Vasile Hodor. Acesta nu a fost ales primar al Sighetului însă a aobținut două locuri în Consiliul Local Sighet care, conform listei depuse, ar fi trebuit să fie ocupate de Vasile Hodor și Arthur Fellner. 

Vineri, 9 octombrie, Vasile Hodor a anunțat că nu mai are sprijinul partidului din partea căruia a candidat, drept urmare își pierde și locul în Consiliul Local Sighet.

”Dragi alegători !
Va Multumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o la aceste alegeri. Va transmit 1146 de mulțumiri, cate una pentru fiecare vot pe care l-am primit.
Am reprezentat onest și încrezător alianța USR PLUS, după părerea mea și a multor cetățeni, cu rezultate excelente, clasându-ne pe locul 3 la Sighet și peste media pe țara, a alianței. Ca atare am obținut doua locuri in consiliul local unde urma sa fiu prezent și eu și unde urma sa va pot reprezenta, așa cum v-am promis. Din păcate nu am mai avut sprijinul partidului, datorită unor colegi care și-au dorit locul meu.
In mai puțin de doua luni vor fi iarăși alegeri, va rog când treceti pe la cortul unde vor aduna semnăturile sa le multumiți pentru ca mi-au luat posibilitatea de a va răsplăti încrederea pe care mi-ați acordat-o dumneavoastră,prin votul din
27 Septembrie. Va Multumesc mult pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit și cu considerație și respect, fac un pas in spate” a scris Vasile Hodor pe pagina lui de facebook.

Și Alianța USR-PLUS Sighetu Marmației a transmis o informare referitoare la aceste schimbări.

 

”Candidatul de pe listele USR PLUS, domnul Hodor Vasile Florin a făcut un pas în lateral în cadrul organizației, mișcare întemeiată pe respectarea principiilor, exigențelor noastre de funcționare, de la care nu vom face rabat. Zilele trecute am constatat cu stupoare că acest candidat aruncă în spațiul public ofense la adresa propriilor colegi și denigrează partidul din care face parte.  Dorim să reamintim că domnul Hodor Vasile Florin după încercări eșuate de poziționare în politica locală, ne-a solicitat încrederea și sprijinul politic, a candidat pe listele USR PLUS beneficiind de tot ce însemnă această siglă. În lupta de convingere a sighetenilor că USR PLUS este o alternativă viabilă și pentru orașul nostru, domnul Hodor a făcut parte dintr-o echipă, a beneficiat de tot sprijinul organizației locale. În campania electorală a beneficiat de consultanță politică, sprijin logistic atât din partea conducerii județene cât și locale, a unui deputat și a unui europarlamentar USR. Voturile obținute sunt rezultatul muncii unei întregi echipe și nu este etic asumarea în nume propriu a eforturilor tuturor, cum nu este etic sau demn lovirea oamenilor alături de care ai muncit și denigrarea partidului care te-a girat pe listele proprii. Am aprecia o prezentare onestă a situației și nu instigarea sighetenilor împotriva propriilor colegi” se arată în comunicatul de presă emis de USR Sighetu Marmației.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.