VIDEO | Variantă de programare pentru donare de sânge mai simplă, mai rapidă

Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș a găsit o nouă variantă de programare pentru donare de sânge mai simplă, mai rapidă. Donatorii au acees de acum la aplicația Donorium unde își pot programa donările în ziua și la ora dorită. Generozitatea poate salva viețile altor oameni.

Sângele reprezintă un dar neprețuit. Donează puțin din sângele tău pentru a schimba prezentul și a oferi viitor unui necunoscut, sună mesajul campaniilor de donare de sânge derulate de Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș. În fiecare zi, zeci de pacienți așteaptă să primească sânge, pentru a avea șansa la viață. Datorită voluntarilor solidari, mulți dintre pacienți primesc acest dar neprețuit.

Campania umanitară ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, inițiată de militarii Batalionului 612 Artilerie Antitanc „Maramureș” prin Asociația Creștină a Militarilor Maramureșeni, continuă și în 2021.

Militarii s-au mobilizat exemplar și au donat responsabil sânge, pentru a veni în sprijinul semenilor.

Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș a găsit o nouă variantă de programare pentru donare de sânge mai simplă, mai rapidă. Descarcă aplicația Donorium și programează-ți donările în ziua și la ora dorită. Generozitatea poate salva viețile altor oameni

Nevoia de sânge e permanentă, motiv pentru care Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș face apel la altruismul donatorilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.