USR MARAMUREȘ: Europa nu critică România, ci guvernarea PSD-ALDE

USR MARAMUREȘ: Europa nu critică România, ci guvernarea PSD-ALDE

După ce sute de mii de români au ieșit în stradă, după ce asociațiile profesionale de magistrați au protestat într-o acțiune făre precedent, după ce Comisia de la Veneția, grupul țărilor împotriva corupției (GRECO), Departamentul de stat american și toți partenerii strategici ai României au apărat valorile statului de drept și democrația, raportul de ieri al Comisiei Europene și rezoluția Parlamentului European vin să ne apere, pe noi, românii, de grupul infracțional organizat numit PSD-ALDE.

Practic niște hoți prinși la furat țipă din toți rărunchii că au fost prinși și vor să fie anchetați cei care i-au prins. Mai absurd și ridicol de atât nu se poate. Raportul MCV si rezoluția Parlamentului European nu sunt împotriva României, ci împotriva infractorilor care conduc acum țara. Nimeni nu le-a dat mandat când i-a ales să distrugă statul de drept și justiția, ci să construiască autostrăzi, școli, spitale, să investească eficient banii noștri și să asigure predictibilitate și stabilitate pentru mediul economic. De doi ani un infractor conduce din umbră guvernul și Parlamentul și ne atacă zilnic pe noi, cetățenii cinstiți.  

USR a utilizat și va utiliza în continuare toate mijloacele democratice de care dispune pentru a opri asaltul infractorilor. Împreună cu colegii din opoziție am atacat la Curtea Constituțională toate modificările toxice pe care aceștia, de doi ani de când suntem în Parlament, le aduc neținând cont de nici un avertisment, părere, protest, semnale internaționale, asociații de magistrați. Modificările sunt exclusiv în beneficiul celor certați cu legea, ba scăpându-i de pedepse, ba dezincriminând infracțiuni, ba facând zob elemente fundamentale care asigură funcționarea corectă a statului de drept.
Doamna Dăncilă spunea ieri că nu mai acceptă ca românii să fie certați de europeni. Nu pe noi ne ceartă europenii, ci pe acești infractori care au pus mâna pe putere și o exercită in interesul unui grup infracțional organizat. Dacă până acum nu a fost limpede, acum e. 
Biroul de presă USR Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.