INVESTIȚII: Cămine culturale în reabilitare

INVESTIȚII: Cămine culturale în reabilitare

 Se lucrează la căminele culturale din comuna Ocna Șugatag. Primăria a obținut finanțare pentru reabilitarea și dotarea căminelor din Ocna Șugatag, Sat Șugatag, Hoteni și Breb. Pe lângă reabilitare, cele 4 clădiri vor beneficia și de încălzire centrală.

Anul acesta Primăria Ocna Șugatag are în derulare mai multe proiecte pentru care s-a obținut finanțare fie prin fonduri guvernamentale, fie prin fonduri europene. Modernizarea căminelor se face prin fonduri europene.
”Ocna Șugatag a luat destul de sistematic ceea ce inseamnă implementarea proiectelor atât pe fonduri guvernamentale, respectiv PNDL1 ȘI PNDL 2, cât și pe fonduri europene, așa că după ce am terminat aducțiunea de apă ne-am apucat de canalizare și concomitent încă 2 proiecte. Se lucrează la amenajarea și dotarea căminelor culturale, în 3 sate sunt începute deja lucrările, în Ocna Șugatag s-a terminat acoperișul, s-a terminat și anveloparea clădirii ca la iarnă să se poată lucra în interior la încălzirea centrală, la ventilație, grupul sanitar se reface tot, deci se muncește”, a spus primarul comunei Ocna Șugatag.
Căminele culturale din comună nu sunt folosite doar pentru activități culturale, ci și pentru alte evenimente din viața localnicilor, fiind nevoie de dotări atât la bucătărie, cât și la grupurile sanitare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.