Uniforme noi pentru poliţiştii locali din Sighetu Marmaţiei

Uniforme noi pentru poliţiştii locali din Sighetu Marmaţiei

    “Nu haina il face pe om”, spune un vechi proverb romanesc, insa nu se aplica si in cazul politistilor locali din municipiul nostru. Acestia si-au achizitionat o noua uniforma prin care sa se deosebeasca de celelalte categorii profesionale.
  La vremuri noi, uniforme noi. Pentru ca si-au schimbat statutul, iar din gardieni publici au devenit politisti locali, acestia au hotarat ca e timpul pentru un echipament nou. Drept urmare, politistii locali au testat deja astazi noile uniforme si impresia lasata a fost una foarte buna. Vasile Dragus, Seful Politiei Locale Sighet, ne-a declarat ca au existat la inceput cateva probleme la croiala, dar s-au rezolvat. Tinuta de vara a politistilor include o scurta de culoare neagra inscriptionata cu Politia Locala, cu epoleti, cravata, camasa bluza de culoare albastra, pantaloni, pantofi, camasa albastra, la care se adauga cascheta si cravata.
In tinuta politistului local se regaseste si o curea neagra pe care se afla armamentul si munitia din dotare, bastonul si catusele, precum si un baston cu electrosocuri. Noile uniforme au fost confectionate in conformitate cu regulamentul cadru si urmeaza sa fie completate in perioada urmatoare cu veste si poate, de ce nu,  cu un echipament complet pentru iarna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.