Unde ne petrecem Ziua de 1 MAI?

Unde ne petrecem Ziua de 1 MAI?

Ofertele pentru petrecerea zilei de 1 Mai sunt cat se poate de tentante pentru fiecare buzunar in parte. Daca dupa sarbatorile pascale v-au mai ramas cativa banuti in buzunare, puteti opta pentru o mini vacanta, fie in tara, fie in strainatate. Cele mai avantajoase destinatii interne sunt pe  litoralul romanesc, unde preturile oscileaza intre 160 lei la un hotel de 2 stele,  pentru doua nopti, pentru o persoana  si poate ajunge la suma de 300 de lei,  daca optati pentru o cazare de 4 nopti,  cu pensiune completa. Dintre locatiile externe, Bulgaria ramane in topul celor mai ieftine, cu 85 de euro  pentru o persoana all inclusive,  pentru o vacanta de doua nopti,  la un hotel de 3-4 stele.
Raul Covacinszky,  agent turistic a declarat pentru TV Sighet ca in acest an Maramuresul nu a reprezentat o atractie turistica de 1 mai.
Nici sighetenii nu s-au prea inghesuit sa prinda ofertele puse la bataie de agentiile de turism, asta  in pofida faptului ca preturile au fost accesibile. Motivele sunt zilele libere putine de care beneficiaza romanii in acest an, si lipsa banilor, avand in vedere ca doar in urma cu o saptamana, am sarbatorit  Sfintele Pasti.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.