Un copil de 7 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni

Un copil de 7 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni

Azi pe strada Unirii din Sighetul Marmatiei  un baetel in varsta de 7 ani a fost lovit in plin pe trecerea de pietoni. In urma impactului minorul a fost transportat la Unitatea Primire Urgente din Sighet, cu leziuni usoare cranio-cerebrale.
Astazi in jurul orei 12:30  pe strada Unirii din Sighetul Marmatiei s-a produs un accident de circulatie. Un barbat aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate unui baietel in varsta de 7 ani aflat pe trecere de pietoni, lovindu-l in plin.  In urma impactului, baietelul a ajuns la Serviciul Primire Urgente din Sighet, cu leziuni usoare la nivel  cranio-cerbral acut inchis . 
Soferului vinovat i s-a ridicat carnetul de conducere urmand a se lua in continuare masurile legale care se impun. Asta si in functie de intelegerea la care vor ajunge  partea vatamata si vinovatul de producerea accidentului.
Martorii aflati la fata locului au  sustinut ca  soferul si-a mentiunut viteza de mers si nu a incetinit la trecerea de pietoni.
Ioan Ulici, Agentul Sef din cadrul Politiei Rutiere Sighet, a facut pe aceasta cale un apel catre toti parintii, sa incerce sa nu-si lase copiii nesupravegheati in drum spre gradinita sau spre scoala, pentru a se putea evita  situatiile neplacute de genul celei petrecute azi, pe strada Unirii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.