VIDEO | Un cioban dispărut în zona numită ,, Valea lui Mihai”a fost căutat ore bune de jandarmii montani. Acesta a fost găsit teafăr

Aseară jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Cavnic, în timp ce se aflau în patrulare în zona numită ,,Valea lui Mihai” de pe raza localității Șurdești, au fost solicitați de către proprietarul unei turme de oi, să îl ajute în căutarea ciobanului angajat la turmă care a dispărut și nu a mai răspuns la telefon. După mai multe ore de căutări bărbatul a fost găsit teafăr.

Proprietarul turmei de oi le-a spus jandarmilor că ciobanul, un bărbat cu vârsta de 68 de ani, nu răspunde la telefon de aproximativ trei ore, iar turma de oi a fost găsită în zona numită ,, Valea lui Mihai”. Jandarmii aflați în serviciu, împreună cu proprietarul turmei, au pornit în căutarea ciobanului continuând totodată să-l sune pe telefonul mobil.

În cele din urmă, ciobanul le-a răspuns jandarmilor la telefon, a dat detalii referitor la zona în care se află, iar în jurul orelor 22:30, bărbatul a ajuns cu bine la stână, mulțumindu-le jandarmilor pentru ajutorul acordat.
Jandarmii montani au precizat că sunt permanent la datorie și le recomandă maramureșenilor să nu ezite să le solicite sprijinul la nevoie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.