VIDEO | ALEGERI LOCALE | Vezi cine candidează pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației și pentru Consiliu Local

Ieri a fost ultima zi în care s-au putut depune candidaturile la alegerile locale care vor avea loc la data de 27 septembrie 2020. În Sighetu Marmației 7 persoane candidează pentru funcția de primar al municipiului și 11 partide politice și un independent au depus liste pentru Consiliu Local.

Coaliția pentru Maramureș îl are ca și candidat pentru funcția de primar pe Vasile Moldovan și a depus o lista de 24 de persoane pentru Consiliu Local, primii 5 pe listă fiind Moldovan Vasile, Ștefanca Vasile, Curmei Irina Adriana, Rednic Petru și Logigan Daniel.

Din partea Partidului Național Liberal pentru primăria Sighet candidează Daniela Onița Ivașcu iar primii 5 pe lista de 24 de persoane pentru Consiliu Local sunt Onița-Ivașcu Daniela, Bodnar Vasile, Mircea Florin Adrian, Tomșa Petru și Petrovai Gabriel.

Partidul Mișcarea Populară îl are ca și candidat pentru Primăria Sighet pe Gabriel Filipciuc și o listă de 24 de persoane pentru Consiliu Local, pe primele 5 locuri fiind Grad Gheorghe, Filipciuc Gabriel, Petrovai Ramona, Plopișan Mihai și Ulici Liviu.

Din partea Alianței USR PLUS pentru funcția de primar candideză Vasile Hodor și s-a depus o listă de 10 persoane pentru Consiliu Local,  primii 5 fiind Hodor Vasile, Fellner Artur Iosif, Petrovan Sorin, Nicoara Marius și Cîrcu Liviu Ioan.

Alianța Liberalilor și Democraților îl are ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației pe Gheorghe Giurgi iar pe lista pentru Consiliu Local sunt înscrise 10 persoane, primii 5 fiind Giurgi Gheorghe, Israil Sorin, Chiș Maria, Moldovan Ioan și Iuga Ioan.

Din partea partidului PRO România candidează pentru Primăria Sighet Nicolae Iuga și s-a depus o listă cu 24 de persoane pentru Consiliu Local, primele 5 locuri fiind ocupate de Mihali Găvrilă, Iuga Nicolae, Opriș Birșcan Sorin, Semeniuc Marius și  Mihai Vasile.

Pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației candidează ca și independent Sorin Rednic. Pentru Consiliu Local Sighet candidează ca și independent Ingeborg Mihalik.

Partidul Verde a depus o listă cu 4 candidați pentru Consiliu Local Sighet, aceștia fiind Cosovan Denes Iozsef, Bledea Sorin Liviu, Hosciuc Sorin Liviu și Petreuș Mădălina.

Uniunea Ucrainenilor din România a înregistrat pentru Consiliu Local o lista de 24 de persoane, pe primele locuri se regăsesc Roman Tania Gabriela, Puiu Dorel, Roman Livia, Timiș Andreea și Gampe Dănuț.

Uniunea Democrată Maghiară din România a depus o lista de 9 persoane pentru Consiliu Local Sighet, primele 5 locuri fiind ocupate de Bereș Ildiko, Kokenyesdi Mihai, Oros Krisztofer, Sarkadi Csisar Levente și Ilicsuk Adalbert.

 Partidul Național Tărănesc Maniu-Mihalache a înregistrat o lista de 2 candidati pentru Consiliu Local, este vorba despre Tivadar Cornel Marius și Iuga Petru.

 Partidul Ecologist Român are o listă de 24 de persoane pentru Consiliu Local, primii 5 pe listă fiind Botiș Petru, Balic Csaba, Corneștean Dănuț, Roșca Ștefan și Bledea Gheorghe.

Vă reamintim că în data de 24 august 2020, birourile electorale de circumscripție vor încheia un proces-verbal prin care se va constata rămânerea definitivă a candidaturilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.