Un bărbat din Harghita a fost prins la frontiera din Satu Mare cu o mașină furată din Suedia

Un bărbat din Harghita a fost prins la frontiera din Satu Mare cu o mașină furată din Suedia

Un bărbat din Harghita este cercetat de poliţiştii de frontieră după ce s-a constatat că a vrut să iasă din ţară cu o mașină furată din Suedia. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare.Miercuri, 18 mai, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din ţară Gaspar V., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Harghita. Bărbatul conducea un autoturism marca Opel Zafira.
Cu ocazia formalităţilor pentru ieșirea din ţară, poliţiştii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto la control actele personale și documentele maşinii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Suedia din februarie 2002.
Șoferul a declarat că a cumpărat mşina în urmă cu puţină vreme de la o firmă din Miercurea Ciuc contra sumei de 13.200 RON. În prezent Gaspar V. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.