Un băimărean a suferit o fractură de craniu în urma unui accident de muncă

Un băimărean a suferit o fractură de craniu în urma unui accident de muncă

Astazi in jurul amieziiin municipiul Baia Mare a avut loc un accident de muncă. O bucata de tencuiala desprinsa de pe fatada unui imobil a lovit in plin un muncitor care efectua lucrari de izolatie la blocul Semiluna. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures, care a demarat o ancheta pentru stabilirea responsabilitatilor in acest caz.
Incidentul s-a petrecut in jurul orei 11:00, iar barbatul lovit de tencuiala desprinsa de pe bloc lucra la izolarea imobilului. Purtatorul de cuvant al ITM Maramures, Mirea Onea  a declarat ca s-a demarat o ancheta in acest caz pentru determinarea cauzelor care au stat la baza producerii acestui incident.
Barbatul care se afla in timpul programului de lucru cand a suferit accidentul, a fost transportat la Spitalul Judetean din Baia Mare cu fractura de craniu. Acesta se afla la
sectia Terapie Intensiva si este acum in afara oricarui pericol. Este posibil totusi,  ca pacientul sa necesite o interventie chirurgicala daca se va constata ca prezinta hematom, sustin reprezentantii institutiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.