TVR: plăteşte 24.000 de euro firmei Laviniei Şandru pentru o emisiune de interviuri

TVR: plăteşte 24.000 de euro firmei Laviniei Şandru pentru o emisiune de interviuri
Din luna octombrie, la Televiziunea Română a apărut în grilă o nouă emisiune. Se numeşte "Faţa nevăzută a lumii" şi este prezentată de Lavinia Şandru, fost jurnalist la Realitatea TV. Pe site-ul televiziunii publice sunt foarte puţine informaţii despre această emisiune. Se scrie doar că Lavinia Şandru va intervieva personalităţi din România, pentru a le afla "hobby-urile şi poveştile nedescoperite". Emisiunea a apărut brusc în grilă, fiind anunţată pe pagina de Facebook a realizatoarei. 
Citeşte întreaga ştire: TVR plăteşte 24.000 de euro firmei Laviniei Şandru pentru o emisiune de interviuri pe care tot ea o prezintă
Libertatea a descoperit care este preţul plătit de televiziunea publică pentru seria de 12 emisiuni. Lavinia Şandru nu are un contract direct cu TVR pentru această emisiune. El se derulează prin firma SC Stratcom Media and Film. Este o firmă deţinută de Lavinia Şandru, înfiinţată cu doar trei luni înainte de obţinerea contractului cu TVR. 
Firma Laviniei Şandru a fost contractată pentru un număr de 12 episoade, difuzate o dată pe săptămână, sâmbăta, de la ora 16.00. SC Stratcom Media and Film se ocupă în totalitate de realizarea acestei emisiuni. Ea este livrată televiziunii publice, care nu face decât să o difuzeze. Un episod costă 2.000 de euro, bani primiţi de firma Laviniei Şandru. Adică un total de 24.000 de euro, fără TVA, pentru trei luni de muncă. Ciudăţenia contractului este că se situează la limita superioară a plafonului de 25.000 de euro. Este o cifră importantă. Orice contract care depăşeşte suma de 25.000 de euro trebuie adus în discuţia Consiliului de Administraţie. Orice este sub 25.000 de euro poate fi decis de către conducerea executivă a TVR, fără a mai da socoteală cuiva. 
Citeşte întreaga ştire: TVR plăteşte 24.000 de euro firmei Laviniei Şandru pentru o emisiune de interviuri pe care tot ea o prezintă pe www.libertatea.ro 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.