VIDEO | TV SIGHET TE ASCULTĂ: Vezi ce le-au urat maramureșenii cadrelor medicale de Ziua Mondială a Sănătății

Zilnic găsesti pe pagina de facebook TV Sighet informații și întrebări despre situația actuală din România. Implică-te și tu, adaugă un răspuns. TV Sighet te ascultă! Părerea ta poate fi o știre la TV Sighet. Întrebarea de azi este: în 7 aprilie, este Ziua Mondială a Sanatații. Ce mesaj aveți pentru cadrele medicale care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus?

În acest an, celebrarea Zilei Mondiale a Sănătății, 7 aprilie, reprezintă o provocare pentru sistemul sanitar din întrega lume. Un mesaj au transmis și maramureșenii, prin intermediul campaniei ”TV Sighet te ascultă”, tuturor cadrelor medicale care se află în prima linie în lupta cu coronavirusul.

”Multă sănătate, putere de muncă, respect și curaj”, au urat majoritatea celor care ne-au lăsat mesaje pe pagina noastră de Facebook.

”Multă sănătate, putere ,curaj și biruință de la Bunul Dumnezeu, pentru a putea trece cu bine perioada aceasta în care ne aflăm cu toții. Ca o concluzie:Să ne auzim cu bine, pace, fericire și iubire față de semenul său, să putem zâmbi cu toții și să fim liberi, veseli, mereu alături de cei dragi nouă !❤❤❤, sună unul dintre mesaje.

TV Sighet te ascultă în această perioadă să-ți spui părerea legată de această situație, punctual. În fiecare zi vom reveni cu o nouă întrebare legată de contextul actual, iar răspunsul tău, poate deveni o știre, la TV Sighet.

Intră pe pagina de Facebook TV Sighet și vezi întrebarea. Răspunsul tău contează!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.