TV Sighet te ascultă! Părerea ta poate fi o știre la TV Sighet

Zilnic găsesti pe pagina de facebook TV Sighet informații și întrebări despre situația actuală din România. Implică-te și tu, adaugă un răspuns. TV Sighet te ascultă! Părerea ta poate fi o știre la TV Sighet.

Trăim vremuri complicate. Teama de coronavirus, izolarea la domiciliu fără posibilitatea de a ne vedea prietenii și rudele, abundeța informații îngrijorătoare, instabilitatea sistemului medical, măsurile de prevenție cu impact puternic asupra comunităților, lipsa echipamentelor de protecție și a unor medicamente, scumpirea produselor alimentare. Sunt doar câteva efecte ale noului context epidemiologic, care a răvășit viețile a milioane de oameni, din întreaga lume. Închiderea unităților de învățământ, închiderea unor fabrici, a restaurantelor, a mii de companii și servicii, suspendarea activitților sportive, culturale, cele cu caracter religios. Restricționarea transportului aerian, feroviar și auto. Toate sunt consecințe ale răspândirii noului coronavirus, consecințe ce ne afectează pe toți, într-o măsură sau alta.

TV Sighet te ascultă în această perioadă să-ți spui părerea legată de această situație, punctual. În fiecare zi vom reveni cu o nouă întrebare legată de contextul actual, iar răspunsul tău, poate deveni o știre, la TV Sighet.

Intră pe pagina de Facebook TV Sighet și vezi întrebarea. Răspunsul tău contează!

 

PROMO

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.